Renamed Laborator

Bazele Renamed Laborator Analize Medicale au fost puse in anul 2008, in Craiova. Laboratorul este acreditat RENAR, conform certificatului nr. LM 368 si are implementat un sistem al calitatii conform standardului SR EN ISO 15189:2013. Totodata, acesta se afla in relatie contractuala cu C.A.S DOLJ si C.A.S.A.O.P.S.N.A.J.

Laboratorul nostru are in spate experienta si traditia Holding-ului Renamed Farma, infiintat in 1994 si compus din cele patru clinici de dializa si nefrologie din Craiova, Drobeta Tr. Severin, Oradea si Rm.Valcea, firma de import si distributie de consumabile si aparate medicale; serviceul si mentenanta aparatelor de hemodializa, statiile de osmoza inversa, instalatii de refrigerare si transportul pacientilor care necesita hemodializa.

Desi initial Renamed Laborator avea sa functioneze in circuit inchis, pentru ca asa a luat nastere – din dorinta de a lucra in laboratorul propriu analizele pacientilor nostri ce faceau dializa – astfel acuratetea rezultatelor si respectarea normelor de calitate erau garantate, ulterior ne-am propus sa oferim Olteniei un laborator ultramodern, ce functioneaza dupa standarde europene.

Dispunand de aparatura de ultima generatie, analizele medicale se lucreaza in laboratorul propriu. In cazul unor analize ultraselective, probele se trimit la laboratoare de renume din Franta si Germania, fiind respectate cu strictete conditiile speciale de transport.

Partenerii nostri de incredere in ceea ce priveste aparatura medicala din dotarea laboratorului sunt Diamedix si Roche; echipamentele medicale sunt exclusiv aparatura noua, lucram cu reactivi originali si efectuam in baza contractelor, serviceul si mentenanta periodica, conform recomandarilor producatorilor.

Ce ne propunem sa oferim pacientilor nostri

Renamed Laborator – povestea in imagini

Pentru a intelege mai bine mai bine activitatea noastra, am selectat o colectie de imagini reprezentative.

Testimoniale

Parerea pacientilor si colaboratorilor nostri este importanta pentru noi. Feedback-ul primit este intotdeauna folosit intr-o maniera constructiva.

“De aproape 10 ani avem un partener de excepție – Renamed Laborator Analize Medicale – care ne-a oferit mereu investigații de laborator cu cea mai mare acuratețe, implicare și promptitudine fiind alături de noi pentru susținerea unui diagnostic de certitudine. Călătoria noastră împreună ne dorim să continue cu aceeași încredere și profesionalism.”
Echipa SANOCARE
„Recomand Renamed atat pentru analizele uzuale, cat si pentru cele de specialitate. Pentru investigatii serioase si rezultate prompte, recomand acest laborator.”
Ringo
„Promptitudine si acuratete in rezultatele analizelor mele. Multumesc Renamed pentru serviciul premium. Cand vine vorba de sanatate, standardele sunt excelente.”
Dana G.
„Am decis sa-mi fac investigatii. Nu ma simteam bine si am cerut medicului meu niste investigatii amanuntite. Chiar ma bucur ca mi-a fost recomandat acest laborator cu servicii atat de bune.”
Mihai Tomescu

Certificari & Acreditari