Renamed Laborator

Renamed Laborator Analize Medicale a fost înființat în anul 2008 în Craiova și se află în relație contractuală cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate încă de la începuturi.

Totodată, acesta este acreditat RENAR, conform Certificatului nr. LM 368 și are implementat un sistem al calității, conform Standardului SR EN ISO 15189:2013.

Laboratorul Renamed are în spate experiența și tradiția Holding-ului Renamed Farma, înființat în anul 1994 și compus din cele patru clinici de dializă și nefrologie în Craiova, Drobeta Tr. Severin, Oradea și Rm. Valcea (care în 2011 au fost preluate de compania Fresenius), firma de import și distribuție de echipamente și consumabile medicale pentru hemodializă și hematologie, cât și service-ul și mentenanța aparaturii medicale.

Deși inițial Renamed Laborator avea să funcționeze în circuit închis, pentru că așa a luat naștere – din dorința de a lucra în laboratorul propriu analizele pacienților noștri ce făceau dializă, astfel acuratețea rezultatelor și respectarea normelor de calitate erau garantate – ulterior ne-am propus să oferim Olteniei un laborator ultramodern, ce funcționează după standarde europene.

Dispunând de aparatură de ultimă generație, avem posibilitatea să efectuăm de la teste de rutină la teste specifice în laboratorul propriu. În cazul unor analize ultraselective, probele se trimit prin intermediul partenerilor noștri la laboratoare de renume din Franța și Germania, respectând cu strictețe condițiile speciale de transport.

Laboratorul este echipat doar cu aparatură medicală nouă, de ultimă generație, de la SIEMENS și HITACHI, lucrăm cu reactivi originali și efectuăm în baza contractelor de colaborare, service-ul și mentenanța periodică, conform recomandărilor producătorilor.

Ce ne propunem sa oferim pacientilor nostri

Renamed Laborator – povestea in imagini

Pentru a intelege mai bine mai bine activitatea noastra, am selectat o colectie de imagini reprezentative.

Testimoniale

Parerea pacientilor si colaboratorilor nostri este importanta pentru noi. Feedback-ul primit este intotdeauna folosit intr-o maniera constructiva.

“De aproape 10 ani avem un partener de excepție – Renamed Laborator Analize Medicale – care ne-a oferit mereu investigații de laborator cu cea mai mare acuratețe, implicare și promptitudine fiind alături de noi pentru susținerea unui diagnostic de certitudine. Călătoria noastră împreună ne dorim să continue cu aceeași încredere și profesionalism.”
Echipa SANOCARE
„Recomand Renamed atat pentru analizele uzuale, cat si pentru cele de specialitate. Pentru investigatii serioase si rezultate prompte, recomand acest laborator.”
Ringo
„Promptitudine si acuratete in rezultatele analizelor mele. Multumesc Renamed pentru serviciul premium. Cand vine vorba de sanatate, standardele sunt excelente.”
Dana G.
„Am decis sa-mi fac investigatii. Nu ma simteam bine si am cerut medicului meu niste investigatii amanuntite. Chiar ma bucur ca mi-a fost recomandat acest laborator cu servicii atat de bune.”
Mihai Tomescu

Certificari & Acreditari