Informatii asigurati C.A.S.

Renamed Laborator Analize Medicale se afla in relatie contractuala cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS). Analizele medicale pot fi decontate CNAS, in limita fondurilor alocate laboratorului Renamed, de catre CAS DJ.

In vederea eficientizarii calitatii actului medical, pacientii care doresc sa beneficieze de analize gratuite, trebuie sa fie programati in prealabil. Pentru informatii suplimentare va rugam sa va adresati telefonic receptiei laboratorului.

Pacientul trebuie sa intruneasca urmatoarele conditii:

– Sa fie asigurat la una din Casele Nationale de Asigurari de Sanatate;
– Sa prezinte un bilet de trimitere tip, completat conform normelor, de catre medical de familie/specialitate;
– Sa prezinte cardul national de asigurari sociale de sanatate;
– Sa nu fie internat in intervalul de la data emiterii biletului de trimitere – data recoltarii.

Biletul de trimitere poate fi eliberat de medicul de familie/ medicul specialist, iar acesta se afla in relatie contractuala cu una din casele de sanatate: Casele Judetene de Asigurari (CJAS). / Casa Asigurarilor de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice , Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti (C.A.S.A.O.P.S.N.A.J.)

Pentru detalii privind lista medicilor in contract cu Casele Judetene de Asigurari (CJAJ) puteti accesa adresa www.cnas.ro, iar pentru lista medicilor in contract cu C.A.S.A.O.P.S.N.A.J., puteti accesa adresa www.aopsnaj.ro.

Conform OUG 150/2002, Art. 11, persoanele asigurate au dreptul sa aleaga medicul de familie, medicul specialist din ambulatoriu, unitatea ce le va acorda servicii medicale, precum si casa de sanatate la care se asigura. Potrivit Legii 95/2006, asiguratii caselor de sanatate au dreptul la o serie de investigatii paraclinice in ambulatoriu, printre care se numara si analizele de laborator.

Renamed Laborator isi rezerva dreptul de a efectua analizele medicale numai cu plata integrala, in momentul atingerii plafonului acordat de Casele Judetene de Asigurari (CJAJ).

Renamed Laborator isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari sau de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga S.C. Renamed Laborator Analize Medicale S.R.L. la nicio actiune.

TelVerde : 0.800.800.962 – C.A.S Dolj

TelVerde: 0.800.800.952 – C.A.S.A.O.P.S.N.A.J.