Informatii asigurati C.A.S.

Renamed Laborator Analize Medicale se afla in relatie contractuala cu C.A.S. Dolj si C.A.S.A.O.P.S.N.A.J.

Astfel, oferim pacientilor nostri care sunt asigurati, analize medicale de laborator gratuite, in baza biletului de trimitere eliberat de medicul de familie/ medicul specialist*, iar acesta se afla in relatie contractuala cu una din casele de sanatate: C.A.S. DOLJ sau C.A.S.A.O.P.S.N.A.J.

*Pentru detalii privind lista medicilor in contract cu C.A.S. Dolj, puteti accesa adresa www.casdj.ro, iar pentru lista medicilor in contract cu C.A.S.A.O.P.S.N.A.J., puteti accesa adresa www.aopsnaj.ro

Conform OUG 150/2002, Art. 11, persoanele asigurate au dreptul sa aleaga medicul de familie, medicul specialist din ambulatoriu, unitatea ce le va acorda servicii medicale, precum si casa de sanatate la care se asigura. Potrivit Legii 95/2006, asiguratii caselor de sanatate au dreptul la o serie de investigatii paraclinice in ambulatoriu, printre care se numara si analizele de laborator.

Pentru a putea beneficia gratuit de analize in laboratorul Renamed, pacientul trebuie sa intruneasca, fara exceptie, urmatoarele conditii:

– sa fie asigurat la CAS DOLJ/ C.A.S.A.O.P.S.N.A.J, dupa caz;
– sa faca dovada calitatii de asigurat/ coasigurat ( adeverinta de salariat/cupon de pensie etc.);
– sa prezinte un bilet de trimitere de analize tip, completat conform normelor;
– sa nu fie internat in intervalul de la data emiterii biletului de trmitere – data recoltarii;
– doctorul trimitator (de familie sau specialist) sa aiba contract cu CAS DOLJ/ C.A.S.A.O.P.S.N.A.J, dupa caz;

Programarile pentru analizele medicale decontate de C.A.S. Dolj si C.A.S.A.O.P.S.N.A.J. se vor face zilnic, prin prezentare directa la sediul laboratorului, in baza biletului de trimitere emis de catre medicul curant, in limita plafonului alocat in luna respectiva.

In vederea eficientizarii calitatii actului medical, pacientii care doresc sa beneficieze de analize gratuite, trebuie sa fie programati de catre registratorii medicali, special pregatiti in acest sens.

Renamed Laborator isi rezerva dreptul de a efectua analizele medicale numai cu plata integrala, in momentul atingerii plafonului acordat de fiecare dintre casele de sanatate.

Renamed Laborator isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari sau de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga S.C. Renamed Laborator Analize Medicale S.R.L. la nicio actiune.

TelVerde : 0.800.800.962 – C.A.S Dolj

TelVerde: 0.800.800.952 – C.A.S.A.O.P.S.N.A.J.