Intrebari frecvente

Renamed Laborator este deschis în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul orar 07:30- 20:00. Programul pentru recoltarea analizelor medicale este în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul orar 7:30- 12:00. În zilele de weekend, respectiv sâmbăta și duminica, laboratorul este închis.

A doua parte a zilei este alocată eliberării rezultatelor. Pentru analizele uzuale, rezultatele se vor elibera în aceeași zi, începând cu ora 15:00.

Momentan nu facem recoltări la domiciliu, însă dacă există interes în acest sens, ne-am bucura să ne transmiteți un feedback la secțiunea Chestionar satisfacție pacienți sau completând formularul de la secțiunea Contact.

Da, recoltăm analize medicale și copiilor mai mici de 1 an, iar pentru acuratețea rezultatelor vă recomadam că aceștia să aibă cel puțin 3 ore de la ultima masă.

Asistentele medicale din cadrul laboratorului Renamed sunt special pregătite pentru a recolta atât copiilor mai mici de 1 an, cât și copiilor mai mari, cu materiale specifice de recoltare pentru copii, în sala de recoltare Renamed Kids, special amenajată pentru a-i întâmpina pe micuți într-un mediu cât mai plăcut și primitor.

Renamed Laborator Analize Medicale efectuează analize medicale decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, în baza unei programări făcute în prealabil cu biletul de trimitere și în limita fondului alocat lunar de către CAS. La data programării vă rugăm să vă prezentați la recepția laboratorului cu biletul de trimitere, cardul de sănătate și actul de identitate.

Pentru analizele medicale efectuate contra cost este suficient să vă prezentați la recepția laboratorului cu un act de identitate și fară o programare în prealabil.

Desigur, efectuăm teste rapide Antigen SARS-COV-2(COVID-19)-calitativ. Rezultatele se elibereeaza în cca. 20 minute și sunt disponibile atât în limba română cât și în limba engleză.

Desigur, efectuăm testele pentru depistarea anticorpilor SARS-CoV-2:

1. Anticorpii neutralizanți anti-proteina Spike(S) SARS-CoV-2 IgG
2. Anticorpii anti SARS-CoV-2 IgM

Aceste teste se efectuează prin metode serologice pentru determinarea titrului de anticorpi după vaccinare sau în urma infectării.

7. Efectuați Testul RT-PCR SARS-CoV-2?

Desigur, efectuăm Testul RT-PCR SARS-CoV-2. Aceasta este o metodă de testare pentru diagnosticul infecției COVID-19, cu ajutorul căreia se identifică direct virusul în secrețiile din tractul respirator, recoltate în principal prin exsudat nazofaringian.

Daca suspectați că ați fost expus infecției cu virusul SARS-CoV-2 prin contact direct cu o persoană diagnosticată cu virusul, vă recomandăm să luați legătură cu medicul de familie/medicul curant.

Desigur, această analiză se recoltează în laboratorul Renamed și necesită ca pacienta să se prezinte în dimineața recoltării cu formularul pentru consimțământul genetic completat, semnat și parafat de către medicul care a recomandat analiza.

Acest formular îl puteți descarcă în prealabil de pe siteul nostru, sau îl puteți solicita direct la recepția laboratorului.

Profilul TORCH reprezintă un set de analize recomandate pentru identificarea unor infecții ce pot afecta dezvoltarea fetală în sarcină.

Este un test din sânge care vizează titrul anticorpilor IgG și IgM, specifici anumitor boli infecțioase: Toxoplasmoză, Other viruses (alte virsuri), Rubella, Cytomegalovirus, Herpes simplex virus.

Recoltăm și lucrăm analiza Profil TORCH în laboratorul propriu, iar rezultatul este gata în 2 zile lucrătoare.

Desigur, lucrăm analiza 25-OH-vitamina D în laboratorul Renamed, iar rezultatul este gata în 2 zile.

Dacă aveți vreo întrebare, sau doriți să ne transmiteți ceva, ne-am bucura să ne scrieți la secțiunea Chestionar satisfacție pacienți sau completând formularul de la secțiunea Contact.

De asemenea ne puteți apela la numărul de telefon 0351 420 969, în zilele de luni până vineri, între orele 07:30-20:00.