Intrebari frecvente

Renamed Laborator Analize Medicale se afla in relatie contractuala cu C.A.S. Dolj si C.A.S.A.O.P.S.N.A.J. Astfel, oferim pacientilor nostri care sunt asigurati, analize medicale de laborator gratuite, in baza biletului de trimitere eliberat de medicul de familie/ medicul specialist, iar acesta se afla in relatie contractuala cu una din casele de sanatate: C.A.S. DOLJ sau C.A.S.A.O.P.S.N.A.J.

Programarile pentru analizele medicale decontate se vor face zilnic prin prezentarea directa la sediul laboratorului in baza biletului de trimitere emis de catre medicul curant in limita plafonului alocat in luna respectiva.

Nu efectuam recoltari la domiciliul pacientului.
Programul de recoltare este de luni pana vineri de la ora 07:30 pana la ora 12:00.
Programul de ridicare a rezultatelor este de luni pana vineri de la ora 17:00 la ora 20:00.
Da, se recolteaza la copiii sub 1 an si trebuie sa aiba cel putin 3 ore de la ultima masa.

Analiza hemoglobina glicozilata este gata a doua zi.

Da, efectuam aceasta analiza si se lucreaza in zilele de marti si joi.
Lucram aceasta analiza, iar rezultatul este gata in 3 zile lucratoare. In momentul in care va prezentati la recoltare trebuie sa aveti la dumneavoastra un formular de consimtamant genetic completat de medicul care v-a recomandat analiza, formular pe care puteti sa il ridicati de la noi sau puteti sa-l descarcati de pe site-ul nostru.

Da, efectuam Antigen streptococcus pyogenes test rapid. Pacientul nu mananca, nu bea apa, nu se spala pe dinti in dimineata recoltarii si nu ia antibiotic cu 7 zile inainte. Rezultatul este gata in aceeasi zi.

Majoritatea analizelor se lucreaza in laboratorul propriu, numai anumite analize care sunt mai complexe se trimit cu colete speciale de transport probe biologice la colaboratori cum sunt BIOCLINICA TIMISOARA si TODY BUCURESTI.