Confidentialitate

RenamedLaborator.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

RenamedLaborator.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email renalabor@renamedfarma.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

RenamedLaborator.ro isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.

RenamedLaborator.ro isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site www.renamedlaborator.ro, cu exceptia detinatorului sau legal, fara acord prealabil, da dreptul unilateral si neechivoc ca renamedlaborator.ro sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul www.renamedlaborator.ro cu cel putin 10 zile inainte de implementarea lor.

Informatiile colectate inainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate in conformitate cu vechile reguli de confidentialitate.