In 2020, ne-am propus sa incepem anul un pic diferit. Si am inceput cu imbunatatirea imaginii noastre in mediul online, aspect in care vom investi continuu.

Astfel, incepand cu aceata luna, avem un website nou care ne va ajuta sa pastram mai usor legatura cu pacientii si partenerii nostri, oferindu-le informatii despre activitatea Renamed Laborator.

Ce puteti gasi pe website-ul nostru de prezentare?

Prin intermediul www.renamedlaborator.ro, puteti gasi informatii cu privire la tipurile de analize pe care le efectuam in laboratorul propriu, aparatura folosita pentru realizarea lor sau personalul care se va ocupa de prelucrarea si oferirea rezultatelor.

Pe baza informatiilor primite de la personalul nostru profesionist, puteti merge la medic si obtine un tratament sau recomandari cu privire la starea de sanatate.

De asemenea, tot in 2020, vrem sa ne definim echipa. Posturile deschise in cadrul laboratorului nostru vor fi anuntate in cadrul sectiunii Cariere, pe care va recomandam sa o verificati periodic.

Iar in cazul in care vreti sa deveniti membrii echipei nostre, am inclus in aceasta sectiune si un formular de contact, prin intermediul caruia ne puteti trimite CV-ul si alte informatii cu privire la experienta voastra in domeniul medical.

Ne asumam responsabilitatea de a actualiza in permanenta sectiunea Cariere si a avea grija de datele personale primite, in conformitate cu RGPD (Regulamentul General pentru Protectia Datelor Personale).

Si pentru ca suntem preocupati de imbunatatirea relatiei de comunicare, dar si de transparenta, am inclus pe website o lista completa cu toate analizele efectuate de Renamed Laborator, pretul acestora si timpul necesar executiei fiecareia.

Tot pe website, am adaugat cateva informatii care v-ar putea fi de folos in eventualitatea in care intentionati sa optati pentru anumite seturi de analize.

De exemplu, am pregatit pentru pacienti sectiunea „Ghid de Recoltare Analize” unde veti gasi informatii cu privire la ce trebuie sa faceti inainte de a va prezenta la sediul nostru sau cum se pot transporta anumite mostre ce urmeaza sa fie testate in laborator.

Acestea fiind zise, asteptam cu drag sa povestim pe blog.

Iar daca aveti recomandari cu privire la cum putem imbunati informatiile de pe website-ul nostru, va rugam sa ni le transmiteti prin intermediul formularului din pagina Contact.